Mire  se vini ne Olsi Hair System , partner i produkteve me cilesi te larte profesionale të parukerise  dhe estetikes qe nga viti 1997.

Olsi Hair System mbeshtet bashkpuntoret tane ne nje sere trajnimesh, seminaresh dhe kursesh per te gjithe produktet dhe tendecat e reja per t’ju ardhur ne ndihme duke ju lehtesuar punen dhe rritjen e biznesit tuaj.

Nese ju jeni nje profesionist dhe perdorues me pervoje ose per ju qe sapo jeni future ne boten e artit te parukerise, zgjedhjet e trajnimit te Olsi Hair System do t’ju ndihmoje per te kontribuar ne suksesin e biznesit tuaj, dhe ju do të ndjeheni me te sigurt per te marre me te miren maksimale.

Te gjitha kurset jane te dizajnuara per t’ju ardhur ne ndihme ne 2 forma: Ne teori dhe ne praktike duke perfshire te gjitha produktet qe ne disponojme. Ne kete menyre trajnimet praktike zhvillohen në një mjedis klase duke demostruar cdo gje ne individ qe jane te pranishem.

Per me teper, trajnimet ,seminaret dhe kurset ofrohen ne rruge profesionale duke perzgjedhur  trajnere dhe teknik  me shume pervoje nga brenda dhe jashte Shqiperise, kryesisht Italia , per t’ju siguruar ju me njohuri dhe udhezime qe do tju ndihmojne gjate.

** Trajnimi ne kompanin tone mund të kushtoje me pak  sesa ju mendoni.

Me trajnimin në kompanine tone, jo vetem qe mund te plotesojne nevojat e biznesit tuaj, por ju gjithashtu mund të rifresko aftesite e ekipit tuaj dhe rrisni besimin e tyre.