Kompania jone fillon aktivitetin e saj ne vitin 1997. Gjate viteve te para kompania ka ushturar aktivitet te vazhdueshem dhe te suksesshem nen logon e “OLSI HAIR SYSTEM”. Si rrjedhoje e rritjes progresive te zmadhimit te permasave te biznesit kompania jone ka zgjeruar kufinje e saj ne te gjithe territorin e Shqiperise gjthashtu dhe ne ate te Kosoves .
“OLSI HAIR SYSTEM” ne rrugen drejt rritjes, ka ndertuar nje ure bashkepunimi te ngushte me perendimin , vecanerisht me nje vend fqinj me fame boterore ne artin e parukerise sic eshte Italia. Projektet tona supervizohen ne cdo hap nga partneret italiane te cilet prej vitesh kryesojne klasifikimet e e produkteve professionale me te mire ne Toscana te Italise.
Ky bashkepunim i frytshem pasqyrohet ne vizionin bashkekohor dhe ne etiken e punes. Perqafimi i standarteve evropiane deshmon bindjen se kompania jone ka zgjedhur rrugen me te mire per ti ofruar klientit shqiptar produkte bashkekohore dhe krejtesisht cilesore.