Duke marrë pjesë në Panaire ndërkombëtare falë partneritetit me disa prej kompanive me te mira ne bote dhe me përpjekjet e vazhdueshme në promovimin e produkteve tone brenda Shqiperis dhe jashte saj .Olsi Hair System është bere pjese e Shqiperise dhe aktualisht operon në vendet e mëposhtme: Kosove,  Mal I Zi, Maqedoni.

Kemi gjithashtu distributoret tane ne:

Tirane,  Durres , Shkoder , Kukes , Peshkopi , Elbasan , Fier , Sarand.